Last minute aanbieding: € 200,00 korting op weekend 1 maart 2019. U kunt hier reserveren!
      
  • Home

De Baanderhoeve - Groepsaccommodatie in Spier Drenthe

Wilt u een weekendje uit met de familie of vrienden?

Welkom in groepsaccommodatie De Baanderhoeve in Spier-Drenthe. Een luxe en kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 27 personen met negen slaapkamers en volop speelmogelijkheden binnen en buiten de boerderij; op loopafstand de unieke natuur van het nationaal park het Dwingelderveld.

Perfect voor volwassenen en kinderen

baanderhoeve kinderspeelplaats thumbDe groepsruimte van de groepsaccommodatie is een royale, gezellig ingerichte ruimte voorzien van alle gemakken zoals een LCD TV, stereo-installatie met aansluiting voor smartphone en wireless internet. Centraal punt in de groepsruimte is een ruime 5 meter lange bar. Rondom de groepsaccommodatie ligt een grote besloten tuin met verschillende terrassen, picknicktafels en loungebank. De Baanderhoeve is de perfecte locatie voor families en vriendengroepen met kinderen: Met een knusse speeltuin en binnen een speelruimte met poolbiljart, hockeyspel, wii en playstation en meteen achter de boerderij een voetbalveld.

Centraal in Drenthe

Door de centrale ligging in Drenthe is groepsaccommodatie De Baanderhoeve een prima uitvalbasis voor activiteiten in de buurt of uitstapjes. In het dorp zelf kunt u klootschieten, kegelen of midgetgolfen. Er zijn restaurantjes voor een diner of snelle hap. Vanuit de boerderij kunt u fiets- wandel-, gps- of huifkartochten maken door het aanpalende natuurgebied het Dwingelderveld. Verder vindt u alle attracties in Drenthe dicht in de buurt. Lees meer over de beschikbaarheid of reserveer nu.