Authentieke Saksische boerderij

Beschikbaarheid Groepsaccommodatie

Is een dag of een dagdeel groen gekleurd, dan is onze groepsaccommodatie nog beschikbaar. Is een dag rood gekleurd, dan zijn wij helaas al bezet.

Ook tot rust komen bij de Baanderhoeve?

Even lekker er uit & genieten met vrienden en familie. Het kan allemaal bij de Baanderhoeve. 

Referenties

 • “Zeer geslaagd weekend. De accommodatie ziet er goed en netjes uit. Veel dingen ondernomen zoals een dagje Groningen, disco in Beilen, op zondag karten en wandelen. Er was voor elk wat wils, boven de poolbiljart en ook de wii viel erg in de smaak.”

  - Vriendengroep uit de Achterhoek
 • "Sfeervolle accommodatie met mooie groepsruimte en ruime keuken. Fijne tuin waar je gezellig kan zitten en genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen met een grote zandbak. De speelkamer is een uitkomst voor de kinderen. Er zijn mooie bedden waar ook lange personen op kunnen slapen. Een ideale accommodatie."

  - Familie met kinderen
 • “Fantastisch, is de omschrijving die het beste past bij deze accommodatie. Zaterdag 29 mei zijn wij getrouwd in de trouwzaal. Super sfeervol.”

  - Han en Cynthia van Zandbergen
 • "Een uitstekende locatie voor een familieweekend. De ontvangst is zeer hartelijk en de accommodatie voldeed prima aan de verwachtingen. De speelkamer is vooral voor de kinderen een uitkomst."

  - Familie met kinderen
 • “Super midweek gehad met onze gehandicapte bewoners. Positieve sfeer in deze ruime boerderij.”

  - Bewoners en personeel Cimbaal Niewegein

Contactgegevens

Copyright © 2024 De Baanderhoeve Realisatie: Internetbureau Praes.