Baanderhoeve

De Baanderhoeve

Groepsaccommodatie voor 27 personen

Zeer geschikt voor zorggroepen

Een perfecte vergaderlocatie

Aan rand van het Dwingelderveld

 • Home
 • Locatie en contact

Locatie en contact

De Baanderhoeve is centraal gelegen in Drenthe, in het mooie plaatsje Spier. Op loopafstand van de unieke natuur van het Nationaal Park Het Dwingelderveld en met tal van mogelijkheden in de directe omgeving. Of u nu wilt wandelen of fietsen in de natuur, genieten van kunst en cultuur of er een dagje met de kinderen op uit wilt: u vindt het allemaal in de buurt. Wilt u liever een dagje shoppen of een actieve dag beleven? Ook daarvoor hoeft u niet ver te zoeken. De Baanderhoeve is bereikbaar per telefoon of email. Bezoek voor actuele informatie ook onze facebookpagina.

De Baanderhoeve  -  Brinkkampen 33  -  9417 TC Spier

Telefoon: 06 - 41 48 9904 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik onderstaand contactformulier 

Reserveringsformulier

Met het reserveringsformulier kunt u online uw reservering doorgeven.

Beschikbaarheid

Klik hier om te zien of de groepsaccommodatie nog vrij is. Uiteraard kunt u ons ook altijd bereiken: 06 - 41 48 9904.

Oplaadmogelijkheden elektrische auto

U vindt een aantal snellaadplaatsen dichtbij de accommodatie: - bij het gemeentehuis op het Raadhuisplein in Beilen en bij tankstation Green Planet in Pesse.

 

Contactformulier

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een onderwerp in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Een kleine greep uit de mogelijkheden in de omgeving van de Baanderhoeve:

 • Natuurpark Dwingelderveld
  Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes. Bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen. Voor een afwisselende fiets- of wandeltocht bent u in Nationaal Park Dwingelderveld op de goede plek.
 • Dagje Groningen
  Groningen is een bruisende stad. De jongste stad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef, de stad heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen.
 • Dierenpark Emmen
  Ga op ontdekkingsreis in Dierenpark Emmen, de mooiste dierentuin van Nederland. Ontdek de grootste families, de mooiste kleuren en kom dicht bij de dieren!
 • Hunebedden
  Drenthe is de hunnebeddenprovincie. Wat voor mysterie schuilt er achter deze megalieten uit de oudheid? Ontdek het zelf bij een bezoek aan een hunnebed.
 • 1